Børns Udvikling og Uddannelse i Kenya (BUUKenya)

Facebook white small Mail white small
logo_dan_v02_pink_small_cutout the-united-kingdom-flag-icon-free-download

Kings and Queens Academy

I sommeren 2015 inkluderede vi skolen Kings and Queens Academy i BUUKenya’s virke.

 

Skolen drives af kirken Gospel Church International. Kirken og skolen ligger i udkanten af Mombasa i forstaden Mtwaba, et område der er hårdt belastet af fattigdom, prostitution og forskellige former for misbrug.

 

Det er Elder i kirken (hjælpepræst) Charles Okitwi, der har ansvaret for administrationen af Kings and Queens Academy, og det er således Charles der er vores kontaktperson til skolen og den lokale ildsjæl vi samarbejder med, i henhold til vores vedtægter. Vi kender Charles fra hans arbejde som TukTuk Chauffør, hvor han fungerer som vores faste mand når vi er i Mombasa.

 

Skolen har meget begrænsede midler og i starten vil BUUKenya hjælpe med delvis dækning af drift af skolen. Desuden er vi, sammen med Charles, ved at planlægge hvordan vi bedst kan hjælpe skolen på længere sigt.

 

STATUS SOMMER 2016:

Fonden af 17-12-81 har tildelt os 8000kr til dækning af skolens husleje. i et år Dette har taget en stor byrde fra kirken.

Desuden medbragte vi en stor mængde skriveredskaber, kridt, mm. til skolen, hvilket vil gøre det lidt sjovere at være lærer og elev på skolen.